Familieopstellingen ook bij gezondheidsproblemen

familieopstellingen ook bij gezondheidsproblemen en eetproblemenWist jij dat familieopstellingen ook gebruikt worden bij gezondheidsproblemen en zeer zeker ook bij het helpen bij afvallen? In de aflevering Bizarre eters van 16 februari jl. werden opstellingen ingezet om de onderliggende problemen van eetverslaving aan het licht te brengen, heel bijzonder maar zeer effectief bewezen.
Gezondheidsproblemen kunnen namelijk heel goed te maken hebben met zaken die in je jeugd hebben gespeeld of met een ongeziene belemmering uit je familiesysteem.
Het is ook om deze reden dat steeds meer therapeuten doorverwijzen naar familieopstellingen. Zonder de oorzaak aan te pakken zal het probleem altijd een gevecht blijven. Als het onderliggende probleem duidelijk en inzichtelijk is gemaakt kan er gerichter gewerkt worden naar een gezondere toekomst.
Onze unieke wijze van systemisch werken is al wijd en zijd bekend vanwege de professionaliteit, respect, liefde, vertrouwen en veiligheid waar we mee werken.

Kom eens kijken hoe opstellingen werken en maak kennis met ons team of stel zelf je vraag. Het kan al op zaterdag 12 maart as. We hebben nog een plaats vrij voor een vraagsteller en nog plaatsen voor representanten.

aanmelden familieopstellingen overijssel zwolle

Tot zaterdag! In de Zerboltstraat in Zwolle
Team Familieopstellingen Limburg en Overijssel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *