Contact

   Familieopstellingen Overijssel
   

     8022 RW Zerboltstraat 61 C
     Zwolle,
     Overijssel
   

Wil je graag een workshop familieopstellingen Overijssel bijwonen? Of heb je een vraag over de mogelijkheden bij of onze workshops?

Via onderstaand contactformulier kun je je aanmelden voor onze workshops familieopstellingen. Vermeld hierbij duidelijk:
– welke datum je de workshop wilt bijwonen en
– of je als representant of als vraagsteller aanwezig wilt zijn.

In het geval van wijzigingen van onze kant of vragen van jouw kant is het handig als wij een telefoonnummer van je ontvangen waarop wij je kunnen bereiken.

Belangrijke informatie:

Indien je je aanmeldt als vraagsteller of representant zullen wij je na ontvangst van je aanmelding de factuur voor de workshop doen toekomen.  Wij mailen je altijd ter bevestiging van je aanmelding. Het is mogelijk dat onze mail in je spambox terecht komt. Om dit te voorkomen kun je nu alvast info@familieopstellingenoverijssel aan je mailcontacten toevoegen. Mocht je geen bevestiging ontvangen hebben, check dan in ieder geval ook je spambox voor onze bevestiging per mail!

Indien de aanmelding plaatsvindt binnen 24 uur voor aanvang van de workshops kan er contant vooraf aan de workshop betaald worden op onze locatie. Dit zullen wij je per mail bevestigen. Indien je zonder afmelding niet verschijnt op de workshops zullen wij je de kosten in rekening brengen. Ook indien je je na aanmelding weer afmeldt zullen wij onze kosten in rekening brengen (ernstige redenen uitgesloten).  Wij bieden je dan wel de mogelijkheid om op een andere datum aanwezig te zijn.

Wij reserveren namelijk onze locatie, tijd, aandacht en ons vertrouwen!
Wij kijken uit naar je (toe)komst!

Neem Contact Op


Naam:*
E-mail:*
Telefoon:
-
Mobiel:
-
Bedrijf:
Onderwerp:*
Waarover wil je contact?*
Details:
Type de karakters die je hier ziet:

* Verplicht veld


workshop familieopstellingen overijssel